ELS GATS SEMPRE CAUEN DE QUATRE POTES

9 de març de 2011

L'ESPECTACLE DE LA MICROLITERATURA

Avui, dia 9 de març, hem anat al teatre de Caldes a veure l'espectacle que introdueix el concurs de microliteratura d'enguany.
Montserrat Roig és l'escriptora i periodista a la que es fa referència en aquest 8è concurs. La frase "molta roba i poc sabó..." és la que ha d'aparèixer als textos que es presentin aquest any.
Montserrat Roig era una fervent defensora de la dona i del món femení en general. L'espectacle doncs, s'ha centrat en la figura de la dona dins la societat, en la seva discriminació al llarg de la història i en el paper que juga ara i en el que pot projectar en el futur.
L'espectacle ha sigut un monòleg, però sense descuidar la interacció amb els alumnes de cicle superior i fomentant la seva participació. Tampoc han faltat els tocs humorístics que han fet esclatar sovint les rialles dels espectadors.
Aquí en teniu una petita mostra.


3 comentaris:

 1. Ens ha agradat molt anar a veure l'espectacle de microliteratura. Ha sigut molt divertit i emocionant. Inoblidable per les dos.
  Paula R. i Paula M.

  ResponElimina
 2. Ahir vam anar a el teatre i ens ho vam passar molt bé.
  A part de que vam aprendre a no ser masclistes també ens vam divertir els del ceip sant esteve
  i el ceip la benaula.

  ResponElimina
 3. A mi me va fer molt de riure aquest actor. Vuldria anar moltes mes vegades al teatre a veure obres que ens facin riure.
  M....

  ResponElimina